Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Τα πρόσωπα άλλαξαν, η πολιτική;



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά  από τη προχθεσινή διαδικασία και αντικατάσταση του προέδρου και του γραμματέα στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ωραιοκάστρου θα έπρεπε να είμαστε και εμείς ευχαριστημένοι όπως όλη η «καλή παρέα». Ελπίζουμε πάντως να μην αποδειχτούν και αυτοί «γλάστρες». Γλάστρες έχουμε στα μπαλκόνια μας, εδώ θέλουμε πρόσωπα αντάξια των θεσμών.
Λες και άλλαξε κάτι.


Λες και η απουσία προτάσεων η γνώση για τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας η μουγκαμάρα, η απραξία των περισσότερων δημοτικών συμβουλών, μεταξύ αυτών και της νέας προέδρου  του δημοτικού συμβουλίου, είχε εμπόδιο τον πρώην πρόεδρο.
Γνωρίζουμε πολύ καλά την πολιτική πορεία όλων στο δημοτικό συμβούλιο και με τη γνώση αυτή επιφορτιζόμαστε  με την ευθύνη να δουλέψουμε εμείς για όλους τους.
Είμαστε βέβαιοι και θα παλέψουμε για αυτό. Εξάλλου εκτίμηση μας είναι πως τα δυο τρίτα του δημοτικού συμβουλίου μετά τις εκλογές θα είναι παρελθόν.
Θέλοντας και μη θα δώσουμε μια ευκαιρία ακόμη να αποδείξουν, ότι ζουν και κινούνται στο διευρυμένο δήμο, ότι ακούν και βλέπουν, ότι ερωτούν και μπαίνουν στη διαδικασία να προτείνουν λύσεις έστω για τα στοιχειώδη προβλήματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου