Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Κολυμπούν στην ανυπαρξία


Εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, παρέα με ορκισμένους συμβασιούχους δημοτικούς υπάλληλους, προσπαθούν να θωρακίσουν- αποκρύψουν την ανυπαρξία και την έλλειψη κοινωνικών παροχών.

Για τη λειτουργία του κολυμβητήριου λένε, ότι δεν υπάρχουν κονδύλια. Οι 250 και παραπάνω πολίτες, που οι περισσότεροι έχουν ανάγκη τη χρήση αυτής της δραστηριότητας και για λόγους υγείας, αναγκάζονται να μετακομίσουν σε άλλους δήμους, αρκετά χιλιόμετρα μακριά. ΓΙΑΤΊ;

Από όσο γνωρίζουμε δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης πληρώνονται μηνιαίως ,ως υπεύθυνοι λειτουργίας και χρήσης του δημοτικού κολυμβητήριου, όπως και κάποιοι συμβασιούχοι δημοτικοί υπάλληλοι, που από τις πολλές συμβάσεις μάλλον θεωρούνται μόνιμοι.

Αυτό βέβαια διευρύνεται και σε πολλά άλλες υπηρεσίες κοινωνικής παροχής του δήμου μας. Τα  κοστολόγια των υπεύθυνων, μόνο για ένα μήνα, φτάνουν για τη μερική λειτουργία  του δημοτικού κολυμβητήριου για 3 μήνες.

Λυπόμαστε πολύ για το τρόπο που αντιλαμβάνονται όλοι αυτοί  τις ανάγκες των συμπολιτών τους. Το μόνο που απομένει πλέον, δεν είναι απλά να τους δείξουμε την έξοδο από την διοίκηση του δήμου, αλλά την έξοδο κινδύνου που βρίσκεται στη πίσω πόρτα του τόπου μας…

 

 

 

Μανουσάκης Δάκης    επικεφαλής   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου