Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Για τη προστασία των πολιτών τίποτα από κανέναν

 
.
Τοπικά συμβούλια πέρα βρέχει ,ζουν το όνειρο τους να γίνουν από τοπικοί δημοτικοί σύμβουλοι μιας και εκεί θα υπάρχει ενδεχομένως και μισθός. Δημοτικοί σύμβουλοι για τα πανηγύρια και ανούσιες προβολές της ντροπής ,μαζί με τους αδιάφορους  καλοπερασάκηδες βουλευτές της  β΄ περιφέρειας .
 
Εμείς εδώ και αρκετό διάστημα βλέποντας και ακούγοντας αυτό που γίνεται σε χώρους  δημόσιους ,αυλές σχολίων ,πάρκα ,παιδικές χαρές ,επικοινωνώντας με το αστυνομικό τοπικό τμήμα ,αλλά και με την ομάδα ΔΙΑΣ ,μπόρεσε και συμμαζεύτηκε μια κατάσταση που ούτε το άρωμα της μπόρεσαν οι πολιτικοί του τόπου μας να οσφριστούν.
 
Συγκεκριμένα μιλούμε για φανερή διακίνηση ουσιών ακόμη και σε ώρες αιχμής, όπου παιδιά και γονείς βρίσκονται σε αυτούς τους χώρους. Μιλούμε ακόμη και για εγκατάσταση  αλκοολικών και άλλων μέσα στις παιδικές χαρές, σχολικές αυλές,  σπέρνοντας την αηδία και το φόβο. Συγχαρητήρια  στα παιδιά  της ομάδας  ΔΙΑΣ και τον διοικητή τους, για την ουσιαστική τους εργασία και το αίσθημα ασφάλειας που δίνουν στο πολίτη. Όσο για τους τοπικούς πολιτικούς ας ζήσουν το όνειρο τους για όσο τους απέμεινε , ειδικά για τοπικά συμβούλια και αντιπολίτευση .
 
Μανουσάκης  Δάκης       επικεφαλής
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου