Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Αυτοί είμαστε...


Τα διαπιστευτήρια της, από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της, καταθέτει η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου. Η νεοσύστατη παράταξη κάνοντας πράξη το σύνθημα της πως: «Δεν κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, αλλά λειτουργούμε για το κάλο του τόπου μας», επισκέφθηκε τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου  Δημήτρη Σαραμάντο.

Σκοπός να του παρουσιάσει τη μελέτη βελτίωσης και διόρθωσης δρόμου επικίνδυνου για την ασφάλεια μαθητών και γονιών στην περιοχή Παλαιοκάστρου, στον κεντρικό δρόμο  του Ωραιοκάστρου  (λεωφόρος Δημοκρατίας), για τις καταλήψεις πεζοδρομίων από αυτοκίνητα, όπως και για αρκετά σημεία «καρμανιόλες» που εγκυμονούν κινδύνους για την ασφάλεια των συμπολιτών μας .



 Η ομάδα της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου, κατέθεσε τις προτάσεις και τα σχέδια στον δήμαρχο κ. Δημήτρη Σαραμάντο και άκουσε προσεκτικά τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του για την λύση των συγκεκριμένων προβλημάτων
Παράλληλα ο επικεφαλής της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου κ. Δάκης Μανουσάκης, όπως και τα μέλη της κίνησης, πληροφόρησαν τον κ. Σαραμαντο για το σκοπό, τον στόχο και το όραμα των Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου, που μόνο μέλημα τους είναι η βελτίωση και αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων του Ωραιοκάστρου. Επισήμαναν ότι σκοπός τους δεν είναι να κάνουν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, αλλά, να προβάλουν ένα πρότυπο λόγο και σκέψη – δράσης, καλής πολιτικής, με πρωταγωνιστές τους πολίτες, τις προτάσεις, τις νέες ιδέες και μία νοοτροπία συνεργασίας και όχι αντιπαλότητας.
Ο δήμαρχος δήλωσε, υπερήφανος από την δράση και την δημιουργία τέτοιων υγιών δυνάμεων και κινήσεων στον δήμο που έχουνε προσανατολισμό και σημείο αναφοράς το κοινό όφελος του τόπου και των συμπολιτών μας.
Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους επικεφαλείς της αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου